Open op 13, 20 & 21 december

Met de eindejaarsfeesten zijn we ook open op zondag 13, 20 & 21 december van 13:30 to 17:00.
Spring gerust eens binnen om onze vernieuwde winkel te ontdekken!
Prettige feestdagen!
Kaat, Paul, Pieterjan & Ines.

Eindejaarsshopping in Aarschot

Met de eindejaarsfeesten zijn we ook open op zondag en maandag! Bovendien mag je op zaterdag 22/12/18 en zaterdag 29/12/2018 gratis parkeren in heel Aarschot!
Zondag 23 & 30 december van 13:30 – 17:00.
Maandag 24 & 31 december van 11:00 tot 16:00.
Prettige feestdagen!

Herfstshopping in Aarschot

De herfst/fall komt eraan en Aarschot zet die periode in met het unieke herfstshopping-event ‘FALL IN LOVE’. Van vrijdag 21 september t.e.m zondag 23 september kan je in het Aarschotse winkelcentrum terecht voor hét liefste shopping-event.

Op vrijdag om 18u opent Bubblica het shopping-weekend op de Grote Markt met een sprookjesachtige performance. Bubblica brengt een mysterieuze zeepbellenshow, grenzend aan de beeldende kunst en straattheater, met een knipoog naar onze dromen en wildste fantasieën. Nog meer dromen worden die avond werkelijkheid, want je kan naar hartenlust blijven shoppen tot 19u.

Op zaterdag en zondag begeleiden live muziek en betoverende acts jou op je shoppingtrip. En er is meer: op de Grote Markt kan je komen kabouterwerpen onder begeleiding van Sneeuwwitje, jawel de enige echte. Werp je alle kabouters op hun plaats in het kabouterbos, dan win je misschien een goodiebag, samengesteld door de Aarschotse handelaars. De allerkleinsten kunnen op zoek naar de drie speelbeesten in de stad terwijl de fashionista’s hun hart verliezen bij de nieuwste najaarsmode.

De winkel zal open zijn op zaterdag van 09 – 18u en zondag van 12-16u.
Tot dan!

Solden

Ben je op zoek naar een nieuw bril? Neem dan zeker eens een kijkje in onze soldenhoek.

Tot 31/01/2018 geven we -20% korting op een ruime selectie merkmonturen (Prada, Chanel, Dolce & Gabbana, Hugo Boss,…).

Ook hebben we een ruime collectie designer zonnebrillen met kortingen tot -50%!

 

Klaar voor de wintersport?

Ben je van plan om deze winter naar de sneeuw te trekken? Ontdek dan hier de laatste nieuwigheden. Met meer dan 50 verschillende skimaskers hebben we een zeer ruim aanbod voor jong en oud! Bovendien zijn alle skimaskers ook te verkrijgen met correctieglazen!

Één lens, voor alle weersomstandigheden.

In de bergen kan het weer snel omslaan. Daardoor is het vaak moeilijk om ‘s morgen bij vertrek de juiste zonnebril of skimasker met de geschikte lens te kiezen. Zowel JULBO als ADIDAS komen hieraan tegemoet met een hele nieuwe reeks fotocromatische lenzen. Deze lenzen passen zich automatisch aan naargelang de lichtintensiteit. Bij mist en guur weer blijven de lenzen mooi helder, terwijl je bij zonnig weer meteen over een goede zonnebril beschikt.

Light Stabelizing Technology (LST)

Adidas gaat hier zelfs nog een stapje verder in door hun LST techniek te integreren in hun verkleurende zonneglazen. Deze contrastverhogende verkleurende glazen zorgen voor helder zicht in alle omstandigheden! Bovendien zijn deze glazen voorzien van een hydrofobe en anti-fog laag zodat aangedampte glazen verleden tijd zijn.

Nooit meer aandampen!

Met het Super-Flow systeem van Julbo heb je nooit nog last van een aangedampte bril. Door eenvoudigweg de lens open te schuiven vergroot je de luchtcirculatie aanzienlijk.

Correctie nodig? Geen probleem!

Voor de brildragers onder jullie zijn er ook verschillende oplossingen mogelijk! Samen kijken we graag met jou wat de meeste gepaste oplossing is.

1. Clip-in

Wij hebben een uitgebreide collectie sportbrillen die kunnen uitgerust worden met een clip-in met de juiste brilsterkte. Door de transparante uitvoering van de clip-in is deze nauwelijks zichtbaar. Deze oplossing is geschikt voor zowel unifocale als multifocale brildragers.

Clip-in is ook beschikbaar voor skimaskers.

2. Over The Glasses (OTG)

Dit type skimasker is speciaal ontworpen om over een brilmontuur te dragen.

3. Op maat gemaakt, zonder clip

Met behulp van nieuwe technologiën kunnen we nu ook gebogen sportbrillen met sterkte voorzien. Hiervoor werken we samen met Adidas en Julbo en kunnen we scherp zicht garanderen in alle kijkrichtingen.

4. Contactlenzen

Of waarom probeer je eens geen contactlenzen? Daglenzen zijn ideaal voor op vakantie. Geen gedoe met vloeistof en handig om mee te nemen. Nu tot €50 cashback bij aankoop van daglenzen.