Kies uw lenzen

Klik op het gewenste type contactlenzen (dag-, maand-, dag&nacht-, multifocale- of kleurlenzen) om verder te gaan.
Daglenzen

Daglenzen zijn comfortabele lenzen die iedere dag worden vervangen. Daglenzen vergen geen onderhoud, zijn hygiƫnisch en daarom uitermate aangewezen voor brillendragers die sporadisch lenzen gebruiken. Ideaal voor gebruik bij: je wekelijkse sportactiviteit, je jaarlijkse wintersportvakantie, je favoriete zonnebril.

  Maandlenzen

  Maandlenzen zijn eveneens comfortabele lenzen die maandelijks worden vervangen. Maandlenzen neem je elke avond uit en worden gereinigd met lenzenproduct. Ideaal voor mensen die (bijna) dagelijks lenzen dragen.

   Dag-en-nacht Lenzen

   Onvoorspelbare agenda? Vaak op verplaatsing? Druk sociaal leven? Dan zijn dag-en-nacht lenzen misschien wel iets voor jou. Deze maandlenzen zijn extra zuurstof doorlatend en speciaal ontwikkeld voor mensen met zeer lange dagen.

    Multifocale Lenzen

    Multifocale (maand)lenzen garanderen een optimaal zicht zowel ver als dichtbij. Deze lenzen worden gebruikt bij personen waarbij de accommodatie van de ooglens niet meer toerijkend is om dichtbij te kunnen lezen. Dit treedt op vanaf een leeftijd van 40-45 jaar.

     Kleurlenzen

     Graag een ander kleurtje voor je ogen? Geen probleem! Met kleurlenzen transformeer je je eigen oogkleur moeiteloos in blauw, groen, bruin of grijs. Ideaal voor een avondje uit of gewoon voor elke dag! Kleurlenzen zijn ook leverbaar op sterkte.