De herfst/fall komt eraan en Aarschot zet die periode in met het unieke herfstshopping-event ‘FALL IN LOVE’. Van vrijdag 21 september t.e.m zondag 23 september kan je in het Aarschotse winkelcentrum terecht voor hét liefste shopping-event.

Op vrijdag om 18u opent Bubblica het shopping-weekend op de Grote Markt met een sprookjesachtige performance. Bubblica brengt een mysterieuze zeepbellenshow, grenzend aan de beeldende kunst en straattheater, met een knipoog naar onze dromen en wildste fantasieën. Nog meer dromen worden die avond werkelijkheid, want je kan naar hartenlust blijven shoppen tot 19u.

Op zaterdag en zondag begeleiden live muziek en betoverende acts jou op je shoppingtrip. En er is meer: op de Grote Markt kan je komen kabouterwerpen onder begeleiding van Sneeuwwitje, jawel de enige echte. Werp je alle kabouters op hun plaats in het kabouterbos, dan win je misschien een goodiebag, samengesteld door de Aarschotse handelaars. De allerkleinsten kunnen op zoek naar de drie speelbeesten in de stad terwijl de fashionista’s hun hart verliezen bij de nieuwste najaarsmode.

De winkel zal open zijn op zaterdag van 09 – 18u en zondag van 12-16u.
Tot dan!