Ben je van plan om deze winter naar de sneeuw te trekken? Ontdek dan hier de laatste nieuwigheden. Met meer dan 50 verschillende skimaskers hebben we een zeer ruim aanbod voor jong en oud! Bovendien zijn alle skimaskers ook te verkrijgen met correctieglazen!

Één lens, voor alle weersomstandigheden.

In de bergen kan het weer snel omslaan. Daardoor is het vaak moeilijk om ‘s morgen bij vertrek de juiste zonnebril of skimasker met de geschikte lens te kiezen. Zowel JULBO als ADIDAS komen hieraan tegemoet met een hele nieuwe reeks fotocromatische lenzen. Deze lenzen passen zich automatisch aan naargelang de lichtintensiteit. Bij mist en guur weer blijven de lenzen mooi helder, terwijl je bij zonnig weer meteen over een goede zonnebril beschikt.

Light Stabelizing Technology (LST)

Adidas gaat hier zelfs nog een stapje verder in door hun LST techniek te integreren in hun verkleurende zonneglazen. Deze contrastverhogende verkleurende glazen zorgen voor helder zicht in alle omstandigheden! Bovendien zijn deze glazen voorzien van een hydrofobe en anti-fog laag zodat aangedampte glazen verleden tijd zijn.

Nooit meer aandampen!

Met het Super-Flow systeem van Julbo heb je nooit nog last van een aangedampte bril. Door eenvoudigweg de lens open te schuiven vergroot je de luchtcirculatie aanzienlijk.

Correctie nodig? Geen probleem!

Voor de brildragers onder jullie zijn er ook verschillende oplossingen mogelijk! Samen kijken we graag met jou wat de meeste gepaste oplossing is.

1. Clip-in

Wij hebben een uitgebreide collectie sportbrillen die kunnen uitgerust worden met een clip-in met de juiste brilsterkte. Door de transparante uitvoering van de clip-in is deze nauwelijks zichtbaar. Deze oplossing is geschikt voor zowel unifocale als multifocale brildragers.

Clip-in is ook beschikbaar voor skimaskers.

2. Over The Glasses (OTG)

Dit type skimasker is speciaal ontworpen om over een brilmontuur te dragen.

3. Op maat gemaakt, zonder clip

Met behulp van nieuwe technologiën kunnen we nu ook gebogen sportbrillen met sterkte voorzien. Hiervoor werken we samen met Adidas en Julbo en kunnen we scherp zicht garanderen in alle kijkrichtingen.

4. Contactlenzen

Of waarom probeer je eens geen contactlenzen? Daglenzen zijn ideaal voor op vakantie. Geen gedoe met vloeistof en handig om mee te nemen. Nu tot €50 cashback bij aankoop van daglenzen.