Cadeautjestijd!

 

Nog op zoek naar een cadeautje? Met het eindejaar in zicht hebben we enkele leuke en originele cadeautips voor jou in petto.

Prettige feestdagen!
Kaat, Paul, Pieterjan & Ines.

In december zijn wij extra open op zondag 17/12 en maandag 18/12 van 12u tot 17u. Zondag 24/12 zijn we open van 12u tot 16u.

Speel je bril nooit meer kwijt

Raakt jouw bril ook zo vaak zoek? Dan is een mooie brilketting misschien wel iets voor jou. Vanaf €5,00.

Voor de écht kleine lettertjes

Wanneer een goede leesbril niet volstaat of als je zeer gedetailleerd te werk moet gaan, kan een vergrootglas heel handig zijn! Diverse vergrotingen (met LED) beschikbaar. Vanaf €4,50.

Klaar voor de wintersport

Met meer dan 50 verschillende skimaskers (Adidas, Bollé, Julbo) hebben we een ruim aanbod voor jong en oud. Wist je dat we zelfs skimaskers hebben speciaal om over een bril te dragen? Vanaf €30,00.

Geen zin om met je bril te skiën? Wij kunnen nagenoeg alle skimaskers van correctieglazen voorzien!

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Een goede verre-/sterrenkijker is altijd handig. Bij ons vind je zowel kwaliteitsvolle instapmodellen als kijkers voor professioneel gebruik. Bovendien geven we nu op alle kijkers van Steiner en Nikon -40% korting! Er snel bij zijn is de boodschap! Vanaf €32,00.

Odette Lunettes

Voor de feestdagen heeft Odette Lunettes by Eline De Munck een mid-season collectie klaar. Waaronder een exclusief 18kt gouden exemplaar! Ook voor de mannen heeft Odette Lunettes enkele nieuwe modellen. Comedian Wim Helsen is alvast fan!

 

Leesbrilletjes Izipizi (SeeConcept)

Deze leuke & kwalitatieve leesbrilletjes (ook als zonnebril) van Izipizi (+1.00 tot +3.00) zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen. Bovendien handig op te bergen in de meegeleverde etui. Vanaf €30,00.

 

Voorspel de toekomst

Met een weerstation in huis heb je steeds de meest actuele weersinformatie en -voorspellingen tot je beschikking. Vanaf €31,00.

 

Reinig je bril ultrasonisch

Dankzij deze ultrasone reiniger is een vuile bril verleden tijd en is je bril gereinigd in een handomdraai. Ook geschikt voor juwelen en horloges. €49,95

Leesbrilletjes Pince Nez

De pince nez is helemaal terug! Snel en makkelijk op te bergen in een aluminium etui. (+1.50 tot +3.00). €20,00

Komono Opticals

Een nieuwe bril nodig? Het Belgische Komono heeft weer een hele nieuwe reeks hippe modellen klaar. En dat al vanaf €99,95.

Philips Eyecare Pro leeslamp

Philips heeft samen met Essilor een hypermoderne leeslamp ontworpen. Door de aanpasbare lichtintensiteit en -warmte verbetert het contrast van je lees- en hobbymateriaal aanzienlijk. Je krijgt minder snel last van vermoeide ogen. Ideaal voor mensen die vaak bureauwerk verrichten en/of problemen hebben met het zicht. Ontdek de voordelen. €179,00

Trotseer de felle winterzon in stijl

Voor haar; één van onze favoriete zonnebrillen van het moment: Chloé.

Voor hem; de stijlvolle zonnebril van het Italiaanse 8000 Eyewear met ultra-flat minerale lenzen.

 

TIP: met een waardebon zit je altijd goed!

Nog steeds geen inspiratie? Dan is er nog steeds onze waardebon.