Cadeautips voor het eindejaar

Met het eindejaar in zicht begint ook de zoektocht naar een leuk & origineel cadeautje. Om je zoektocht te vergemakkelijken hebben we alvast enkele cadeautips bij elkaar gezet! Prettige feestdagen!

#1 Leuke iPhone cover ten voordele van Music For Life

 

TWOBILLIONEYES – Dat is het aantal ogen op de wereld dat momenteel niet de kans krijgt om te zien. Daar wil Odette Lunettes, Blindenzorg Licht en Liefde & Optiek De Putter verandering in brengen.  Odette Lunettes heeft een leuke Iphone case gemaakt die je voor €12,99 kan aankopen bij Optiek De Putter  en waarvan de opbrengst integraal naar TWOBILLIONEYES gaat (meer info).

#2 Voor de écht kleine lettertjes

 

Wanneer een goede leesbril niet volstaat of wanneer je zeer gedetailleerd te werk moet gaan dan kan een vergrootglas heel handig zijn! Diverse vergrotingen (met LED) beschikbaar! vanaf €4.50.

 

 

#3 Klaar voor de wintersport

julboskimasker

 

Met meer dan 50 verschillende skimaskers hebben we een ruim aanbod voor jong en oud (o.a. Adidas, Julbo en Götti.) Voor brildragers zijn er speciale skimaskers die over een montuur gedragen kunnen worden. vanaf €30 (meer info).

 

 

#4 Ik zie, ik zie wat jij niet ziet (nu met -20% korting)

verrekijker

 

Een goede verre-/sterrenkijker is altijd handig. Bij ons vind je zowel kwaliteitsvolle instapmodellen als kijkers voor professioneel gebruik.  In onze uitgebreide collectie (Nikon, Steiner, TFA & Konus) vind je zeker wat je zoekt! Bovendien krijg je tot 31/12/16 -20% korting op het hele gamma! vanaf €30.

 

#5 Hippe leesbrilletjes van See-Concept

 

Deze leuke & kwalitatieve leesbrilletjes (ook verkrijgbaar met zonneglaasjes) van See-Concept (+1.00 tot +3.00) zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen. Bovendien handig op te bergen in de meegeleverde etui.  vanaf €30.

 

 

#6 Laat de weerman/-vrouw in je los

 

Met een weerstation in huis heb je steeds de meest actuele weersinformatie en -voorspellingen tot je beschikking. Wij zijn verdeler van de Duitse TFA weerstations, thermo- en hygrometers. vanaf €42.

 

 

#7 Reinig je bril ultrasonisch

ultrasoonLanaform

 

Dankzij de Speedy Cleaner is een vuile bril verleden tijd. Deze ultrasone reiniger reinigt je bril in een handomdraai. Ook geschikt voor juwelen en horloges. €49

 

 

#8 KOMONO Opticals

 

Voor wie het nog niet wist; het Belgische KOMONO heeft een optische brillencollectie gelanceerd! Ben je op zoek naar een hippe bril, maar heb je geen zin om diep in je buidel te tasten? Komono heeft reeds leuke brillen vanaf €99.95 (meer info)!

 

 

#9 Dick Moby – The sunny side of plastic!


Hou je van duurzaamheid? Dan is Dick Moby helemaal wat je zoekt! De monturen zijn gemaakt uit biologisch afbreekbare kunststof, de etui uit gerecycleerd leder en het microfiber doekje uit gerecycleerde petflessen. Bovendien zorgen de Carl Zeiss lenzen voor uitmuntend kijkcomfort! Nog maar eens het bewijs dat duurzaamheid niet saai hoeft te zijn!   vanaf €165.

 

#10 Philips Eyecare Pro Leeslamp

 

Philips heeft samen met Essilor een hypermoderne leeslamp ontworpen. Door de aanpasbare lichtintensiteit en -warmte verbetert het contrast van uw lees- en hobbymateriaal aanzienlijk. U krijgt minder snel last van vermoeide ogen. Ideaal voor mensen die vaak bureauwerk verrichten en/of problemen hebben met het zicht. Enkel verkrijgbaar bij uw vakopticien. Ontdek de voordelen. €179

 

#11 Trotseer de felle winterzon in stijl

 

Voor hem; de stijlvolle zonnebril van het Italiaanse 8000 Eyewear met ultra-flat lenzen.  Voor haar, één van onze favoriete zonnebrillen van het moment: Chloé.

 

 

 

TIP: Met een waardebon zit je altijd goed!

waardebonspecimen

Weinig inspiratie? Niet zeker welke bril je moet kiezen? Dan is er nog steeds onze waardebon. Je bepaalt zelf het bedrag en wij zorgen voor een leuke verpakking!