EyezenIn onze huidige digitale levensstijl maken we steeds vaker en langer gebruik van diverse beeldschermen, zoals computers, laptops, smartphones en tablets. Door deze apparatuur moeten onze ogen nog harder werken. Ons kijkgedrag en onze kijkbehoeften zijn veranderd.

Meer dan 90% van de beeldschermgebruikers geeft aan weleens last te hebben van vermoeide, droge of jeukende ogen. Daarnaast komen schouder- en nekklachten ook bij meer dan 85% van de gebruikers voor.

Geef uw ogen nu wat meer rust met Essilor Eyezen.

Essilor Eyezen ontspant uw ogen en vermindert de oogklachten van brildragers. Daarnaast biedt Essilor Eyezen door middel van de Eyezen Focus Technologie een extra ondersteuning onder in het brillenglas voor uw smartphone-gebruik.

De voordelen voor de drager:

  • Minder vermoeide ogen, zelfs bij langdurig gebruik van een smartphone;
  • Beter kunnen lezen van de kleine lettertjes;
  • Een natuurlijke houding voor presbyopen bij het gebruik van een smartphone.

Door de combinatie met de Crizal Prevencia coating zijn kleine letters beter zichtbaar en ervaart u een verbeterd contrast Deze Light Scan Technologie van Crizal® PrevenciaTM filtert selectief schadelijk blauwviolet licht dat uitgestraald kan worden door beeldschermen. Het noodzakelijk blauwviolette licht wordt doorgelaten door het glas waardoor de biologische klok van de drager positief wordt beïnvloed.

De voordelen voor de drager:

  • Vermindering van verblinding door beeldschermen;
  • Verbeterd contrast;
  • Voorkomt vroegtijdige veroudering van de ogen.