De nieuwe Adidas Evil eye evo heeft een revolutionair gebogen montuur en vuurrode lenzen. Dit model, opgebouwd uit hightech materialen, kan halsbrekende toeren aan en is dus ideaal voor een agressieve rijstijl. De grotere glazen met opvallende kromming zorgen voor een gevoel van visuele vrijheid. Het nieuwe model biedt messcherp zicht, een breder gezichtsveld en een nauwsluitende pasvorm. Of het gaat om een tocht in de bergen of in de stadsjungle, in het heetst van de strijd is de Evil eye evo het favoriete wapen van elke sporter die graag hard gaat.

Helder zicht is cruciaal voor een geslaagde rit, maar hoofd- en lichaamspositie, het weer en lichtomstandigheden gooien vaak roet in het eten. De Evil eye evo biedt een groot gezichtsveld en uitstekende zon- en windbescherming dankzij het nauwsluitende ontwerp. De dynamische vorm creëert een groter luchtvolume achter de glazen en het climacool®-ventilatiesysteem zorgt voor goede luchtcirculatie. Hierdoor beslaan de glazen minder snel en zorgt de bril ook in de meest extreme omstandigheden voor helder zicht. Bovendien zijn de glazen water-, stof- en vuilafstotend dankzij een hydrofobe coating.

Personaliseerbaar voor optimale pasvorm en veiligheid
Bij hoge snelheden en op ongelijk terrein is een perfecte pasvorm cruciaal voor de veiligheid. Daarom zijn er twee maten beschikbaar, zodat de Evil eye evo gegarandeerd op elk gezicht past. Ook kan dit model op verschillende manieren worden gepersonaliseerd: de Four-Position Nose Bridge™ past de breedte en hoogte van de bril aan, de veren kunnen in drie hoeken worden afgesteld en de afneembare rand houdt zowel transpiratie als wind uit de ogen.

De Evil eye evo biedt verschillende mogelijkheden voor optische correcties, waaronder glazen op sterkte. 

Benieuwd naar onze andere collecties?