10255069_653272368054209_3695924576665340977_o

Eindelijk is hij er: onze nieuwe website! We zijn er best fier op en nodigen jullie dan ook van harte uit om langs deze weg onze winkel vanbinnen en vanbuiten te leren kennen.

Een leuke, handige website en up-to-date sociale media kanalen zijn onmisbaar geworden. We gaan mee met onze tijd. Dat is het succes van meer dan 60 jaar Optiek De Putter. Innoveren. De nieuwste trends ontdekken. Werken met de meest moderne machines. En dat combineren met onze traditionele waarden: een goede service, een vriendelijk woord en aandacht voor het ambacht van opticien.

Ga op ontdekkingstocht en bekijk het overzicht van al onze merken. Op zoek naar een hippe bril voor kids? Dan kan je hier terecht. Vanaf nu kan je je lenzen ook online bestellen. Handig! Wij zorgen er dan voor dat ze klaarliggen in de winkel.

Als je deze blogpost leest, wilt dat waarschijnlijk zeggen een van de eersten bent om onze nieuwe website ontdekken. Laat ons zeker weten wat je ervan denkt! Samen met jullie kunnen we er pas echt voor zorgen dat het online verhaal van Optiek De Putter een succes wordt!

 

Tot binnenkort!

Kaat, Paul & Pieterjan